Referenssit
comgarden_communication_jungle

Referenssit

Haluaisitko esitellä uutta tuotetta tai palvelua medialle, mutta et tiedä kuinka se tapahtuu. Anna meidän olla avuksi usean vuoden lehdistö- ja PR-kokemuksella. Järjestämme kaikkia yksityiskohtia myöten viimeisen päälle viilatut tilaisuudet niin viidelle kuin 5000:lle ihmiselle ja monella eri kielellä.

Flying Finn -nuorisopolku

Vastaamme Flying Finn -nuorisourheiluhankkeen urheiluviestinnästä kokonaisuudessaan. Viestintäkokonaisuuteen kuuluvat niin tiedotteet, sosiaalisen median sisällöntuotanto kuin lehdistötilaisuudet ja strateginen viestintäsuunnittelu.

Autourheilun SM-sarjat

Vastaamme kahdeksan autourheilun SM-sarjan urheiluviestinnästä kokonaisuudessaan. Viestintäkokonaisuuteen kuuluvat niin tiedotteet, sosiaalisen median sisällöntuotanto kuin lehdistötilaisuudet ja strateginen viestintäsuunnittelu.

Neste Ralli

Vastaamme Jyväskylässä ajettavan Suomen MM-rallin eli Neste Rallin urheiluviestinnästä kokonaisuudessaan ja Sami toimii tapahtuman lehdistöpäällikkönä sekä Joni toimittajana ralliradiossa. Viestintäkokonaisuuteen kuuluvat niin tiedotteet, sosiaalisen median sisällöntuotanto kuin lehdistötilaisuudet ja strateginen viestintäsuunnittelu.

Dezoo Oy

Dezoo Oy on tapahtumatuotannon ammattilaisyritys. Olemme tehneet Dezoo Oy:n kanssa yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien. Teemme Dezoolle tiedotteita ja sosiaalisen median sisältöjä.

Tule käymään

Ota yhteyttä

Comgarden Oy
2812218-1

Kauppakatu 28 A 1 
40100 JYVÄSKYLÄ

Puh. 0505607293

info@comgarden.fi

Seuraa meitä facebookissa