Palvelut
comgarden_communication_jungle

 

 

Viestinnän suunnittelu

Autamme yritystäsi viestinnässä aina alkumetreiltä asti. Viestinnän suunnittelun tarkoituksena on parantaa yrityksen ulkoista viestintää niin, että se näkyy suoraan myös liiketoiminnallisessa tuloksessa. Lähdemme liikkeelle viestintätilanteen kartoituksesta, josta etenemme viestintäsuunnitelman laatimiseen sekä lopulta itse viestinnän tekemisen aloittamiseen.

Esimerkki viestinnän suunnittelemisen vaiheista:

 1. Lähtötilanteen kartoitus (miten viestintää on tehty, miten se on onnistunut, mitä kehitettävää viestinnässä on?)
 2. Viestintäsuunnitelma (yritykselle tehdään yksilöllinen suunnitelma, jossa määritellään muun muassa tavoitteet, kohderyhmät, kanavat, roolit ja mittarit (esim. tavoittavuus, kuinka paljon maksaisi saada sama näkyvyys mainostamisella).
 3. Suunnitelman hyväksyntä ja viestinnän tekemisen aloittaminen

 

Viestinnän tekeminen

Viestintää tekevät kaikki, mutta kaipaisiko yrityksesi ulkopuolisen asiantuntijan sparrausapua tai uusia ideoita esimerkiksi sosiaaliseen mediaan? Meiltä onnistuu niin teksti-, kuva- kuin videosisällöntuotanto yrityksesi somekanaviin sekä markkinointikirjeet tai lehdistötiedotteet. Meillä on kokemusta niin iltapäivälehtien kuin maakuntalehtien palstojen valloittamisesta.

Esimerkkejä viestinnän tekemisestä:

 • Uuden tuotteen/palvelun esittely somessa
 • Lehdistötiedotteen tekeminen ja jakelu haluttuihin kohdemedioihin
 • Markkinointikirjeen luominen, tekeminen ja jakelu
 • Yritystarina nettisivuille ja someen
 • Henkilötarina nettisivuille ja someen
 • Vaaliviestintä

 

Viestintäkoulutukset

Oletko hukassa viestintämaailman myllerryksessä vai olisiko kenties aika päivittää vuorovaikutusosaaminen 2010-luvulle?

Comgardenin asiantuntijat tietävät uusimmat keinot ja välineet esimerkiksi sosiaalisessa mediassa toimimiseen, digitaalisuuden hyödyntämiseen lehdistön kanssa sekä henkilökohtaisen tai koko työyhteisön vuorovaikutusosaamisen kehittämiseen.

Esimerkkejä koulutuksistamme:

 • Some-koulutukset
 • Lehdistösuhdekoulutukset
 • Vuorovaikutuskoulutukset
 • Henkilöstön asiakaspalvelukoulutukset

 

SPECIAL: Kriisiviestintä

Kaikki viestivät nykypäivänä, mikä tarkoittaa myös sitä, että tieto leviää entistä nopeammin niin Suomessa kuin maailman laidalta toiselle. Onko yrityksesi varautunut mahdollisen kriisin viestintää?

Kriisit ovat valitettavia, mutta myös usein niin yllättäviä, että selkeät suunnitelmat on tärkeä olla valmiina jo ennakkoon. Mekään emme ole selviytyneet ilman kriisiviestintää ja nyt haluammekin jakaa kokemuksemme ja osaamisemme muidenkin käyttöön.

Esimerkki kriisiviestinnästä:

 1. Lähtötilanteen kartoitus (onko ollut aikaisempia kriisejä, miten ne on hoidettu, mitä kokemuksia on jäänyt)
 2. Kriisiviestintäsuunnitelma (roolitus, toimenpiteet ennen kriisiä, sen aikana ja sen jälkeen, mitä viestitään yrityksen sisällä, mitä viestitään ulos, mikä on viranomaisten rooli, kriisiapu)
 3. Comgarden auttaa tarvittaessa kriisin aikana viestinnän tekemisessä

 

SPECIAL: Tilaisuuksien järjestäminen

Olemme erikoistuneet erilaisiin viestintään liittyvien tilaisuuksien järjestämiseen ja toteuttamiseen. Järjestämme vuosien ammattitaidolla esimerkiksi kaiken kokoiset lehdistö- ja esittelytilaisuudet sekä lanseeraustilaisuudet. Kysy lisää! Joni: 044 577 4986, Sami: 050 560 7293.

UUTUUS: Kehitä yrityksesi johtamistapoja ja viihdytä samalla työntekijöitä! Järjestämme erityisesti pikkujoulukaudella 2019 vuorovaikutuskoulutuksia, joissa työntekijät pääsevät arvioimaan lähijohtajiaan.

Tämän jälkeen palautteesta koostetaan leikkimielinen stand up -show Suomen eturivin artistin kanssa pikkujoulutunnelmissa. Viihteen jälkeen käymme palautteen lähijohtajien kanssa läpi ja autamme heitä kehittymään paremmiksi viestijöiksi ja lähijohtajiksi.

Konsepti soveltuu myös muille johtotasoille. Uskaltavatko teidän johtajanne heittäytyä mukaan?

 

SPECIAL: Äänituotanto

Tuotamme lujalla ammattitaidolla yrityksellesi esimerkiksi radiomainokset tai spiikkaukset. Viestinnän osaamisemme liitettynä Comgardenin Jonin kokemukseen sekä Ylen että Radio Cityn radiotoimittajana toimimiseen ovat käytössänne niin pieniin kuin isoihin projekteihin. Meiltä löytyy Jyväskylän keskustasta oma studio, joten kustannukset eivät karkaa käsistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Joni Pakarinen: 044 577 4986, joni.pakarinen@comgarden.fi

Sami Kolsi: 050 560 7293, sami.kolsi@comgarden.fi

Tule käymään

Ota yhteyttä

Comgarden Oy
2812218-1

Kauppakatu 28 A 1 
40100 JYVÄSKYLÄ

Puh. 0505607293

info@comgarden.fi

Seuraa meitä facebookissa