Aamiaistilaisuus 21.11.
comgarden_communication_jungle

Tule digimarkkinoinnin ja viestinnän aamupalalle 21.11.

Merkkaa kalenteriin 21.11.2019 klo 8.30 (paikka vahvistetaan myöhemmin) ja tule mukaan aamiaistilaisuuteen!

Aamupäivän aikana keskitymme markkinoinnin ja viestinnän osa-alueisiin, joiden suunnittelu jää usein liian vähälle huomiolle. Luvassa on käytännön vinkkejä markkinointiin, suunnitelmallisuuteen ja ennakointiin.

******

Digimarkkinoinnin uudet trendit

Tilaisuuden avaa Flumenian perustaja ja digimarkkinoinnin asiantuntija Sanna Virtanen. Hän vie ajatukset vuoden 2020 markkinoinnin suunnitteluun ja kertoo terveisiä Kööpenhaminassa järjestettävästä digitaalisen markkinoinnin Spark-konferenssista.

Miten suunnittelen ja toteutan markkinointia tavoitteellisesti sekä vien toimenpiteet omaan arkeen? Onnistunut markkinointi edellyttää kohderyhmää kiinnostavaa ja jatkuvaa sisällöntuotantoa, mutta miten voin todentaa markkinoinnin vaikuttavuutta ja onnistumista?

******

Kriisiviestintä haltuun

Onko yrityksenne varautunut kriisiin? Kuka saa puhua ja mitä voi puhua? Comgarden Oy:n viestinnän asiantuntija Sami Kolsi kertoo omakohtaisia kokemuksia kriisiviestintätilanteista urheilumaailmasta sekä antaa käytännön ohjeita kriisiin varautumisesta.

Kriisi yleensä yllättää täysin ja yllätys on sitä pahempi, mitä huonommin siihen on varauduttu. Media soittelee tauotta ja somessa viestin leviämistä on vaikea estää.

Suunnitelmallisuus, sisäinen viestintä ja parhaimmassa tapauksessa simulointi auttavat ennakoimaan kriisiä ja olemaan valmiudessa sen iskiessä. Varsinkin brändiä uhkaavissa tilanteissa sen voi kääntää jopa voitoksi. Muuten kriisin vaikutukset voivat jopa lamauttaa toiminnan kokonaan, puhumattakaan yksittäisten työntekijöiden painekuormasta ja selviytymisestä.

******

Maksuton aamiaistilaisuus on tarkoitettu markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville.

Ilmoittautuminen avataan pian! Voit kuitenkin jo ilmoittautua FB-tapahtumaan ja saada tiedon ensimmäisenä.

Nähdään 21. marraskuuta!

Tule käymään

Ota yhteyttä

Comgarden Oy
2812218-1

Kauppakatu 28 A 1 
40100 JYVÄSKYLÄ

Puh. 0505607293

info@comgarden.fi

Seuraa meitä facebookissa